slot malaysia

Црвена јабука на Роштиљијади: Жера и поред лошег здравственог стања изашао на бину и „запалио“ Лесковац

Мучнина и јаки болови у стомаку нису спречили фронтмена популарне сарајевске групе да се попне на бину и запева неке од својих највећих хитова старих и преко тридесет година.

Симболично, песмом „Да ме болиш“ отворен је концерт у центру Лесковца, а у публици која је одрастала уз музику Црвене јабује, као и оне која се још увек није била ни родила, орили су се и стартији хитови попут: „Туго, несрећо“, Бјежи кишо с прозора“, Дирлија“, „Волио бих да си ту“…

Иако је Жера због здравствених проблема одложио конференцију за медије за сутрадан, пре одласка из Лесковца, и ове вечери су момци из Црвене јабуке показали да су сјани музичари, који су од прве кренули са највећим хитовима.

У једном тренутку, негде на половини концерта, дошло је до техничких проблема. Црвена јабука је направила станку, али је публика наставила да пева прекинуту песму. Чак је и Жера морао да моли окупљене Лесковчане да буду мало тиши како би техничко особље наштеловало све како треба. Kонцерт је убрзо настављен на одушевљење присутних и трајао је до једног сата иза поноћи.

Они који су се нашли у публици вечерас били су сјајни и гласни, а најсипатичнији су заправо били тинејџери који су све хитове „Јабуке“ знали напамет.

Жера, који је у једном тренутку чак на бини запалио и цигарету, поручио им је да су му они дали снагу да вечерас пева на светковини роштиља.

Текст и слике преузете са сајта ЈугМедиа

About admin

Check Also

V ЛЕ САКС ФЕСТ

Туристичка организација града Лесковца је у уторак, 18. јуна у оквиру Лесковачких летњих фестивала организовала …