slot malaysia

Дочек Нове године уз богату лутрију

Под покровитељством града Лесковца, Туристичка организација организује дочек Нове године на градском тргу.
У новогодишњој ноћи све присутне забављаће група “Амајлија” и блех оркестар Исидора Зећеровића. Предвиђено је да музички програм почне у 22,30 и траје до 02,00 часа иза поноћи. И ове године неће изостати велики новогодишњи ватромет, као и бесплатно служење топлих напитака (чаја, куваног вина и грејане ракије), а грађанима ће бити подељено 2000 пљескавица. Новогодишњу ноћ обележиће и разликовати од претходних богата новогодишња лутрија са близу 150 награда.

Пропозиције лутрије: Сваки учесник новогодишње лутрије ће свој наградни купон моћи да преузме 31. децембра 2021. године од 22х до 00,30х на платоу испред Лесковачког културног центра. Попуњени купон убациваће се у запечаћену кутију која ће бити постављена поред главне бине. Учесник лутрије може да попуни само један купон, тј. може да освоји само једну награду.
Трочлана комисија је констатовала и у оптицај пустила три хиљаде новогодишњих купона.
Извлачење срећних добитника је у 01 час иза поноћи, уз напомену да добитници награда морају бити присутни приликом извлачења, како би доказали веродостојност свог купона. У случају да извучени добитник награде није присутан, сматраће се да је купон неважећи, те ће први следећи извучени бити добитни купон.

 

About admin

Check Also

„Ватрице“ на „Ђурђевданском дечјем карневалу“ у Крагујевцу

У Крагујевцу је 6. маја, у оквиру обележавања прославе Дана града одржан „Ђурђевдански дечји  карневал“. …