slot malaysia

Додељене Златне амфоре најбољима у туризму Србије

Директор Туристичке организације града Лесковца Небојша Коцић добитник је великог признања „Златна амфора“ за вишегодишњи лични допринос развоју и афирмацији туризма Србије, а награда је додељена на свечаностима коју је приредио часопис ИУ Травел у хотелу „Палас“. Ова специјализована туристичка ревија већ 27 година додељује признања у виду плакете и статуе туристичким организацијама, агенцијама, саобраћајним предузећима, ресторанима, хотелима и појединцима, који су у претходној години значајно допринели развоју и афирмацији туризма у нашој земљи.

Награде се, уједно додељују и другим земљама за добру сарадњу са туристичком привредом, а овогодишњи добитници су амбасаде Кубе, Алжира и Мађарске.

 На истој свечаности, етно ресторан „Колиба“ из Лесковца награђен је признањем за изузетне резултате у развоју и афирмацији угостиљства и туризма Србије.

Подсетимо да Туристичка организација града Лесковца ову престижну награду добија други пут за редом. Претходно је Златном амфором почаствована за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешну организацију 31. „Роштиљијаде“.

Признање које је додељено на измаку текуће године представља додатни мотив за још упорнији рад Туристичке организације, умерен на развој туристичких потенцијала и промоцију туристичких производа града Лесковца.

 

About admin

Check Also

Пропозиције фестивала МИЊА СУБОТА

за децу – вокалне солисте узраста (од 5 до 14 година) из Србије, региона и …