slot malaysia

Харис Џиновић више од два сата певао Лесковчанима и признао нешто што се његовим Сарајлијама нимало неће допасти

Својим, али и хитовима других познатих извођача, па и Гипсy Kингса, популарни Сарајлија звонког гласа довео је атмосферу до потпуног усијања у центру Лесковца, где је синоћ одржао концерт у оквиру тридесете јубиларне Роштиљиајде.

Харис Џиновић је ређао хитове попут „Остарићу, нећу знати“, „И тебе сам сит кафано“, „Лаже мјесец“ и друге у којима је публика уживала, али ако Сарајлије чују шта је поручио Лесковчанима, сигурно му неће остати дужни када се врати у свој родни град.

„Увек се водила полемика око тога који је бољи, лесковачки или сарајевски ћевап. И морам да признам да сте ви победили“, казао је популарни певач.

У публици и старо и младо. Видели смо неке који су били и на концертима Лепе Брене, али и Ван Гогха, претходних вечери.

„Добар одабир извођача је направљен. Има музике за све укусе“, коментарише нам Сузана која је ватрени обожавалац Хариса Џиновића.

Харис је забављао публику у Лесковцу, међу којима је било и Словенаца, више од два сата, а у једном тренутку је микрофон препустио свом колеги из бенда и засвирао клавијатуре.

Текст и фотографије преузете са сајта ЈугМедие

About admin

Check Also

ОБАВЕШТЕЊЕ о измени режима саобраћаја

Због одржавања манифестација „Лесковачки летњи фестивали2024“, а наоснову Решења о привременој измени режима саобраћаја, привремено …