slot malaysia

ХОТЕЛ ЦЕНТРАЛ ИНН****

ХОТЕЛ ЦЕНТРАЛ ИНН**** је смештен у мирном делу града, на само километар од центра, окружен лепо уређеним баштенским простором и летњиковцима. Хотел има 42 смештајне јединице, укупног капацитета до 105 лежаја распоређених у двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама. У склопу хотела се налази ресторанска сала која може да прими 150 госта као и лоби бар. Хотел има свој сопствени паркинг простор и лепо уређену башту са простором заседење која може угости до 80 особа.

Саобраћајно је добро повезан са свим деловима града и важним саобраћајницама. У непосредној близини Лесковца налазе се бројне знаменитости.

Хотел нуди различити избор амбијената у којима гости могу да уживају у пријатном одмору, као и у специјалитетима нашег ресторана. Посебну чар нашег ресторана чине бројни специјалитети од роштиља по којима је град Лесковац надалеко познат. Ако томе додамо музику трубача, јужњачки темперамент, весео и разигран дух југа будите сигурни да одмор код нас остати веома дуго остати улепом сећању. То јесте наш заједнички циљ да стварамо лепе успомене. А из тог разлога је циљ нашег хотела да сваки гост буде задовољан.
Препустите нама бригу и поверите нам своје драгоцено време посвећено одмору и сматраћемо сваки ваш тренутак драгоценим.

Све собе у хотелу “Централ Инн” су савремено опремљене са удобним лежајевима, тв и клима уређајима, као и мини баровима, пружају максималан комфор и удобност.

У топлом доручку гости могу да уживају на тераси апартмана, прелепој башти или ресторану хотела.

Љубазно особље изаћи ће у сусрет вашим захтевима и потрудити се да Вам обезбеде пријатан боравак у хотелу.

СВЕ РЕЗЕВАЦИЈЕ НА ТЕЛЕФОН

016/258-122
066/8055 634
УЛ.СИМЕ ПОГАЧАРЕВИЋА БР. 5.  ЛЕСКОВАЦ
Е-маил: officecentralinn@gmail.com

About admin

Check Also

Хостел „Атина Лукс“

Хостел Атина Лукс, саграђен 2017.год., налази се у улици Јужноморавских Бригада 133, у Лесковцу, лесковчанима …