slot malaysia

Игре без граница на градском тргу

Туристичка организација града Лесковца ће под покровитељством града Лесковца, у сарадњи саУчитељским друштвом и Друштвом пријатеља деце организовати манифестацију „Игре без граница“.

Манифестација ће се одржати у среду, 11. октобра 2023. са почетком од 11,00 часована градском тргу у оквиру прославе обележавања Дана града.

У такмичењу „Игре без граница“ учествују ученици трећег и четвртог разреда основних школа града Лесковца. Свака школа учествује са једном екипом. Група која представља школу је мешовита и чине је 4 дечака и 4 девојчице и још двоје ученика као резерве. Путем жреба извлаче се такмичарски парови који се такмиче у свим играма.

Игре у којима ће се такмичари надметати су: трка у џаковима са препрекама, штафетна игра ношење лопте између два штапа, вођење кошаркашке лопте између препрека, повлачење конопца и музичке столице. У случају да на крају такмичења неке од екипа имају исти број бодова (а значајно је за прва три места),организоваће се додатна игра – ношење пинг понг лоптице у кашикама.

Игре без граница представљају прилику за наше младе суграђане да покажу своје спортске вештине, развијају тимску сарадњу и стварају незаборавне тренутке. Ово такмичење није само спортске природе, већ промовише важне вредности као што су фер игра, пријатељство и здрав начин живота.

Манифестацију ће  водити спортски новинар и познато ТВ лице Слободан Шаренац.Током трајања такмичења организован је пригодан забавни програм са наступима КУД „Леминд“, Плесног клуба STEP BY STEP и музичке школе MC PLAYP RODUCTION.

About admin

Check Also

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци. Након успешног …