slot malaysia

II ФЕСТИВАЛ „МИЊА СУБОТА”

У част једног од наших најзначајних стваралаца за децу, у сарадњи са Фондацијом „Миња Субота”, у Дечјем културном центру Београд одржаће се други по реду Фестивал „Миња Субота“ намењен деци – вокалним солистима из Србије, региона и дијаспоре узраста од пет до четрнаест година.

Јабланички округ  у сарадњи са Удружењем наставника музичке културе и Туристичком ораганизацијом града Лесковца организоваће окружно такмичење у Народном позоришту у Лесковцу, 21. oктобра 2023. године са почетком у 10:00 часова.

Моле се наставници свих основних школа, као и предсколске установе, да деца старијих група и предшколци узму учешће на овом Фестивалу. Информације и пропозиције о такмичењу можете да пронађете на веб-страници https://www.dkcb.rs/.

Пријаве за Фестивал доставити до 16. октобра 2023. године до 10:00 часова координатору за Јабланички округ Милени Павловић на адресу е-поште  milenatasatadija@gmail.com.

Такмичење деце певача „Миња Субота“ настао је на иницијативу Леонтине Вукомановић, помоћнице директора за програме Дечјег културног центра Београд, а уз сагласност директора ДКЦБ-а Драгана Марића и породице покојног Миње Суботе, 2022. године.

Завршница фестивала и свечана додела диплома одржаће се на дан рођења Миње Суботе, 7. новембра, у 18 часова, у Дечјем културном центру Београд.

Небојша Коцић, директор Туристичке организације града Лесковца и

Милена Павловић, координатор такмичења за Јабланички округ

 

About admin

Check Also

„Ватрице“ на „Ђурђевданском дечјем карневалу“ у Крагујевцу

У Крагујевцу је 6. маја, у оквиру обележавања прославе Дана града одржан „Ђурђевдански дечји  карневал“. …