slot malaysia

Изложба кућних љубимаца

Предузеће Роyал вет и Туристичка организација града Лесковца у суботу, 21. септембра 2019. године у периоду од 11 до 14 часова, на платоу етно комплекса “Шоп-Ђокић”, организују Изложбу кућних љубимаца.

Могу се пријавити све куце и маце без обзира на расу, пол и старост. Пријаве су бесплатне и није потребно носити родовник за расне љубимце, потребна је само добра воља власника и љубимац. На једног власника може се пријавити само један љубимац.

Прва три места освајају ваучере у износу од 5.000,00 дин. који се могу уновчити за све производе из асортимана Роyал Цанин-а у Ветеринарској апотеци Донна вет ул. Раде Кончара 16 Лесковац.

За учеснике који не освоје награду, гласање се наставља на Фејсбук страници Роyал Цанин Србија путем гласања где ће се такодје изабрати још три победника који ће такодје добити ваучере у износу од 5.000,00 дин. и које ће моћи преузети у Ветеринарској апотеци Донна вет у Лесковцу.

Сви добитници из Лесковца и добитници награда путем гласања на ФБ учествују у такмичењу за Краљевског љубимце Србије такодје путем гласања на ФБ које ће бити крајем године за годишњу награду. Главна награда је обезбедјена Роyал Цанин храна и заштита од паразита (бува и крпеља) целе 2020.год.

About admin

Check Also

Memorijal „Jakov Mitić“

SPISAK NAGRAĐENIH UČESNIKA – MEMORIJAL “JAKOV MITIĆ” PRVA HARMONIKA SRBIJE SOKOBANJA 2024 (PREDTAKMIČARSKI CENTAR LESKOVAC) …