slot malaysia

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „РОШТИЉИЈАДА 2021“

Због одржавања манифестације „Роштиљијада 2021“, а на основу Решења о привременој измени режима саобраћаја, доћи ће до потпуног затварања саобраћаја на делу улице Булевар ослобођења у центру Лесковца, на државном путу И „б“ реда број 39 (некада магистрални пут М-9) и то од раскрснице улице Булевар ослобођења са улицама Николе Скобаљића и Цара Лазара (код Технолошког факултета), до раскрснице Булевара ослобођења са улицом Ивана Милутиновића (код моста на реци Ветерници) у периоду од 21.08.2021. године у 18 сати до 30.08.2021. године у 16 часова.

Аутобуска стајалишта звана „Југопластика“ и „Робна кућа“ привремено се стављају ван употребе за време трајања ове манифестације, а замениће их постојећа стајалишта звана Три шешира, Пошта и Дом партизана. Јавни аутобуски превоз за правце према: Лебану, Бојнику и Вучју ће се одвијати на следећој релацији: ЈП „ГАС“ – улицом 28. Марта – Булеваром Николе Пашића – улицом Јужноморавских бригада.

Јавни аутобуски превоз за правце према Печењевцу, а имајући у виду да се мора користити аутобуско стајалиште звано „Сува река“, одвијаће се на следећој релацији: ЈП „ГАС“ – улицом Kраља Петра И – Млинском улицом – улицом Пана Ђукића – улицом Др Јована Kашиковића – Светоилијском улицом – улицом И Јужноморавске бригаде.

Саобраћај ће се у овом периоду одвијати према постављеној саобраћајној сигнализацији и по регулисаним алтернативним правцима, наводи се у саопштењу Туристичке организациије Лесковац.

About admin

Check Also

XVI Изложба сувенира и туристичких публикација ЛЕСКОВАЦ 2023

Туристичка организација града Лесковца ће под покровитељством града Лесковца организовати 16. Изложбу сувенира и туристичких …