slot malaysia

Комплекс „Апостоловић“

Комплекс Апостоловић – оаза мира на реци окружена зеленилом!

У Лесковцу, на само километар од центра града, налазе се етно ресторан и апартмани Апостоловић – комплекс у коме има свега по доста.

Ресторан у брвнари, башта поред реке, сплав на реци, диван у стени, гнездо поред воденице, чардак, кућица на реци, огњиште, апартмани.

Гости имају велики избор различитих амбијената за потпуно уживање у специјалитетима кухиње уз музику сваке вечери.

Шетња кроз комплекс стазом од камена са Старе планине, који емитује позитивну енергију, изврсна храна зачињена љубављу и послужена у невероватном амбијенту, маме осмех и задовољство гостију због чега се, они који једном дођу, увек радо враћају!

Традиционална српска и лесковачка кухиња са незаобилазним специјалитетима са роштиља, али и јединственим специјалитетима по којима се Комплекс Апостоловић већ позционирао и као гастрономски рај.

Вредни кулинари посебно препоручују проју, пите, банице и зељанице по старим српским рецептима, бифтеке, укусну јагњетину из сачева, јагњеће и прасеће печење са ражња.

Из овдашње простране и савремено опремљене кухиње излазе и јела којих нема нигде осим у овом чудесном ресторану на води.

Брижљиво одабрани мајстори, који у витринама већ ређају златне награде са кулинарских такмичења, по посебним рецептима спремају специјалитет “Апостоловићева Лоза”, свињски филе на виновој лози, са запеченим пасуљем и кајмаком, а све загрејано на пламену, пред очима госта. Ту је, између осталог, и “НЕ Студен камен Апостоловић” јунетина са пиреом од кромпира и парадајза у сосу од бадема и поморанџе, док се из “Чаробног грнета” може пробати рагу од поврћа са додатком воћа.

Тајна ових укусних и тражених јела је у начину спремања, али и у заносним аромама разних биља.

Телефон рецепција: 016.258.122 ; 066 80 55 634

Управа: 016.258.123

Резервације: 066 80 55 633

Адреса: Симе Погачаревића бр. 5. Лесковац

Мејл: kompleksapostolovic@gmail.com

Сајт: https://kompleksapostolovic.rs/

 

About admin

Check Also

Кафе – Реторан „Променада“

У нашој „Промендаи“ пробајте интернационалну кухињу са аутохтоним намирницама, необичним укусима сервирана на модеран начин. …