slot malaysia

Лесковац на петој вечери Роштиљијаде уживао у рок звуцима Ју групе

Култни рок састав, који траје више од педесет година, Ју група, је синоћ маестралним концертом, пето вече Роштиљијаде, учинио вечем за памћење. Преко два сата, многобројна публика је уживала у чувеним песама бенда који је остао доследан свом звуку, а чланови Ју групе су константно праћени аплаузом и овацијама.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је пре концерта приредио пријем за чланове групе, пожелео им добродошлицу у град и рекао:

„Задовољство нам је што ће момци Ју групе увеличати пето вече Роштиљијаде и што ће многи љубитељи овог звука, а знам да их има много, уживати у песмама бенда који је квалитетом и трајањем стекао епитет култног састава који је остао доследан свом изворном звуку.

Приликом организације догађаја увек водимо рачуна да за многобројну публику обезбедимо различите музичке жанрове, и сваке године на Роштиљијади имамо и рок извођаче зато што су Лесковчани познати као љубитељи ове врсте музике.“

Градоначелник Цветановић је додао да је мото клуб данас био домаћин члановима Ју групе и да су сви заједно уживали и пожелео им да уживају и на концерту и да наставе да трају.

У име Ју групе се обратио Жика Јелић и рекао да су провели леп дан у Лесковцу:

„У листу смо уврстили неколико композиција које не свирамо редовно и посетиоци ће моћи да их чују, као и песме старијег датума. Биће добра забава вечерас. Домаћини у Лесковцу су одлични.“

Чланови Мото клуба, међу којима је и градоначелник Цветановић, су заједно са члановима Ју групе у свом стилу, моторима дошли на синоћни концерт.

Tekst i slike preuzeto sa sajta gradleskovac.org

About admin

Check Also

ОБАВЕШТЕЊЕ о измени режима саобраћаја

Због одржавања манифестација „Лесковачки летњи фестивали2024“, а наоснову Решења о привременој измени режима саобраћаја, привремено …