slot malaysia

ЛЕСKОВАЧKА „РОШТИЉИЈАДА“ СВРСТАНА МЕЂУ ТРИ НАЈБОЉЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ

Туристичка организација Србије, у Југословенској кинотеци у Београду, организовала свечану доделу најпрестижније награде у области туризма „Туристички цвет“. Церемонији доделе награде присуствовао је и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић који се и обратио бројним углединим званицама као и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић.

Награда „Туристички цвет“ се додељује сваке године за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма, физичким и правним лицима, у следећим категоријама: туристичка организација; туристичка манифестација; рецептивна туристичка агенција; угоститељски објекат за смештај; организација или појединац за допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга.

Професору др Слободану Унковићу уручено је специјално признање за допринос развоју туризма.

У категорији најбоља туристичка манифестација конкурисало је 14 кандидата, а лесковачка “Роштиљијада” је ушла у ужи избор и сврстана међу три најбоље манифестације које се организују у нашој Републици. Овогодишњи добитник награде “Туристички цвет” у овој категорији су “Љубичевске коњичке игре”.

С обзиром да се наредне године организује јубиларна, 30. “Роштиљијада”, очекивања су да ћемо превазићи претходну која је по општем мишљењу организована на врхунском нивоу завредети још већу пажњу и бити добитници ове престижне награде.

извор ИНФО ЦЕНТАР ЈУГ

About admin

Check Also

Izveštaj sa takmičenja u pripremi leskovačke mućkalice i šopske salate

U utorak, 4. juna 2024. godine u etno kompleksu Šop-Đokić održano je takmičenje u pripremi …