slot malaysia

Међународни карневал у Будви

Туристичка организација града Лесковца учествовала је протеклог викенда на 19. Међународном туристичком карневалу у Будви.

Сјајна атмосфера и одлична забава обележили су карневал који се одржао под слоганом „Нек живи љубав“. Овај догађај окупио је представнике Федерације европских карневалских градова и 46 карневалских група међу  којима је и група „Карневала Лесковац“ са атрактивном маском КАРИПСКИ САН чија је кореографија изазвала симпатије код посетилаца будванског карневала.

Вече пред главно дешавање, Лесковачка карневалска група је имала запажен наступ на традиционалном „АБРУМУ“ – који представља позивницу за главну Међународну карневалску поворку.

Уз музику и плес, преко 1.000 учесника под маскама из разних крајева Европе, предвођени Градском музиком и мажореткињама, направили су незаборавну фешту у Старом граду.

Представници ТОЛ-а су направили значајне контакте и искористили прилику да упуте позиве бројним  иностраним карневалским групама за учешће на 16. „Карневалу Лесковац“ који ће се одржати од 6. до 9. јула.

About admin

Check Also

Новогодишња чаролија у Лесковцу

Лесковачка новогодишња чаролија данас је на тргу окупила велики број малишана. Уместо традиционалног, вечерњег концерта …