slot malaysia

Међународни сајам туризма „Бања Лука 2022“

Након успешног представљања на Међународном сајму туризма у Београду, Туристичка организација града Лесковца учествовала је  на 2. Међународном сајму туризма  „Бања Лука 2022“ који је организован од 8. до 10. априла под покровитељством града Бања Лука и Министарства трговине и туризма Републике Српске.

На свечаном отварању, поред осталих, присутнима се обратила директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић која је изразила  задовољство присуством великог броја туристичких организација из наше Републике.

Своје учешће на другом Међународном сајму туризма у Бања Луци, са веома атрактивним понудама, имало је преко 70 излагача, туристичких организација и агенција из Србије, Хрватске, Црне Горе, Турске, Словеније и Босне и Херцеговине.

Ово је прва промоција туристичке понуде нашег града у Републици Српској и наишла је на велико интересовање од стране многобројних посетилаца сајма и локалних медија.Путем  богатог пропагандног материјала, презентована су сва значајна културна и забавна дешавања у нашем граду, природни потенцијали и културно-историјске знаменитости.

Другог дана сајма, организована је промоција лесковачке  „Роштиљијаде“ уз дегустацију специјалитета из наше богате гастрономске понуде. Осим бројних посетилаца, овом догађају присуствовале су бројне угледне званице Босне и Херцеговине и земаља из региона.

Штанд Туристичке организације града Лесковца посетили су министар спољне трговине и економских односа Републике Српске Сташа Кошарац, градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић и председник општине Будва Марко Царевић  који су изразили велико задовољство присуством града Лесковца на овом сајму и жељу да на предлог директора Коцића посете „Роштиљијаду“.

Том приликом, директор ТОЛ-а, Небојша Коцић је упознао госте са богатом туристичком понудом града  и околине и најавио учешће лесковачке карневалске групе на предстојећем карневалу у Бања Луци.

About admin

Check Also

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци. Након успешног …