slot malaysia

МЕМОРИЈАЛ ЈАКОВ МИТИЋ ТАКМИЧЕЊЕ МЛАДИХ ХАРМОНИКАША СРБИЈЕ – СОКОБАЊА 2019.

Туристичка организација града Лесковца ће у оквиру културно-забавне манифестације “Лесковачки летњи фестивали” у уторак 18. јуна 2019. године организовати МЕМОРИЈАЛ ЈАКОВ МИТИЋ ТАКМИЧЕЊЕ МЛАДИХ ХАРМОНИКАША СРБИЈЕ – СОКОБАЊА 2019.., који се одржава од 1962. године и једна је од манифестација са најдужом традицијом у нашој земљи.

Лесковац ће имати част да буде један од четири предакмичарска центра који ће носити назив нашег прослављеног хармоникаша Јакова Митића, некадашње прве хармонике Југославије.

Овогодишње чланове жирија чиниће велика естрадна уметница Мерима Његомир, која ће након проглашења победника извести сплет песама, као и победник „Прве хармонике СОКОБАЊЕ“ – Горан Јованчић Јоне.<<< Победници у свим категоријама квалификоваће се за такмичење „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019.“ Покровитељ ове манифестације је Град Лесковац, организатор Туристичка организација Лесковца.

Позивамо све заинтересоване такмичаре да се пријаве у Туристичкој организацији града Лесковца, ул. Масариков трг бб 16000 Лесковац, телефони 016/233 361 и 064/89 40 279, turizamleskovac@gmail.com

 

PropozicijeFestivalaPHS2019-cyr

About admin

Check Also

Такмичење у припреми највеће пљескавице из руке

У оквиру такмичења Меморијал „Новица Станковић – Шапоња“, данас је  одржано такмичење у припреми и печењу највеће …