slot malaysia

Мотори скупљи од 50.000 евра и група Кербер на првом Мото скупу у Лесковцу

Преко 500 мотора из 50 различитих мото клубова из Србије и иностранства продефиловаће главним лесковачким улицама у суботу поподне у 17 часова,а од 21:30 за окупљене бајкере и љубитеље двоточкаша на платоу испред СРЦ Дубочица наступиће група „Кербер“.

Из Мото клуба Лесковац, који је организатор овог скупа обећавају прави бајкерску фешту и најављују да ће Лесковчани имати прилике да виде и двоточкаше који коштају и преко 50.000 евра.

„На самој бини, која ће бити постављена испред Хале спортова, налазиће се и потпуно ручно направљен мотор, јединствен у овом делу европе“, истиче председник клуба Момчило Младеновић.

На овом простору, након дефилеа, биће организоване и бајкерске игре, попут најспорије вожње мотора, бацање моторских гума, навлачење конопца…

Дефиле мотора креће од Хале спортова у 17 часова ктор Влајкову, Радничку и Улицу солунских ратника, затим кроз Краља Петра Првог и булевар ослобођења, преко Јужноморавских бригада, Севтоилијске и Трга Црни Марко, назад до СРЦ Дубочица.

Организатор скупа је Мото клуб „Лесковац“, покровитељ Град Лесковац, а суорганизатори Туристичка организација Лесковац, СРЦ Дубочица и обезбеђење „Ђуровић“.

Текст и фотографија преузета са сајта ЈугМедие

About admin

Check Also

Izveštaj sa takmičenja u pripremi leskovačke mućkalice i šopske salate

U utorak, 4. juna 2024. godine u etno kompleksu Šop-Đokić održano je takmičenje u pripremi …