slot malaysia

Награде са фестивала „Кофер слова“ из Крушевца

На XIII Међународном Фестивалу туристичких публикација „Кофер слова“ који је одржан у Крушевцу 13. и 14. октобра 2017. Туристчка организација града Лесковца освојила је прву награду и златни кофер у категорији вишелисна туристичка публикација до 50 страница ( за публикацију ЛЕСКОВАЦ Културни туризам, културно-историјски споменици) и другу награду и сребрни кофер за најбољи wеб сајт (www.туристицкаорганизацијалесковац.рс)

Фестивал има такмичарски карактер, вреднује квалитет туристичког промотивног материјала, а идеалана је прилика за окупљање представника туристичке понуде у земљи и иностранству и размену мишљења, јачање и успостављање нових пословних контаката. Претходних година материјал са којим је конкурисала Туристичка организација града Лесковца, био је оцењен високим оценама и увек био у самом врху.

[галлерy идс=“1563,1564″]

У такмичарском делу фестивала било је укупно девет категорија и то: једнолисна туристичка публикација, вишелисна туристичка публикација до 50 страница, вишелисна туристичка публикација са више од 50 страница, монографија градова и општина, допунски промотивни материјал (кесе, блокови, фасцикле, беџеви, качкети и слични производи), туристчка мапа, најоригиналнија туристичка публикација, аудио-видео публикација и најбољи wеб сајт.

Критеријуми за доделу награда били су промоција и унапређење туристичких потенцијала, истицање аутентичности регије кроз публикацију, квалитет и оригиналност садржаја и фотографија, као и квалитет штампе.

На поменутом међународном фестивалу учествовало је преко 50 туристичких организација из Србије и неколико из региона (Бугарска, Грчка и Република Српска).

About admin

Check Also

V ЛЕ САКС ФЕСТ

Туристичка организација града Лесковца је у уторак, 18. јуна у оквиру Лесковачких летњих фестивала организовала …