slot malaysia

Нови билборд са новом мапом туристичких дестинација Јабланичког округа

Када се путник намерник, крећући се старим ауто-путем из правца Ниша, припрема за скретање ка Лесковцу наићи ће на билборд са новом туристичком мапом Јабланичког округа, са другачијим дизајном од оног на 20 година крпљеном билборду, новим логом и кју-ар кодом.

Нови билборд са приказом туристичких локација у пет општина и једном граду, поставила је Туристичка организација Лесковац (ТОЛ), јер је то, по неписаном правилу од раније, њена обавеза.

Иначе, потез од надвожњака па до центра од раније је пун путоказа за музеј и позориште, а од пре неколико месеци и овдашње библиотеке.

„Мапа је више пута репарирана и више није имало места поправци па смо одлучили да направимо нову, са заиста модерним дизајном, логом и кју-ар кодом који туристима преко, мобилних телефона, олакшава кретање по великом пространству Јабланичког округа“, каже за ЈуГмедиу Небојша Коцић, директор ТОЛ-а.

Билборд се налази мало испред надвожњака који води ка насељу Бобиште.

Иначе и запослени у ТОЛ-у су се потрудили да и ове године оките Шоп-Ђокићеву кућу и двориште у центру Лесковца, која је седиште ове туристичке лесковачке организације и једна од најлепших старих зграда из турског доба у граду на Ветерници.

Текст и фотографије преузете са веб сајта ЈуГмедие

About admin

Check Also

Џез, етно џез и блуз за крај Роштиљијаде

Последње вечери овогодишње Роштиљијаде Лесковчани су имали прилику да уживају у џез музици и извођачима …