slot malaysia

Потписивање Анекс I Уговора – Санација омладинског насеља на Власинском језеру

Данас је директор Туристичке организације града Лесковца, Небојша Коцић, у Министарству трговине, туризма и телекомуникација потписао Анекс I Уговора, везан за Пројекат – Санација омладинског насеља на Власинском језеру.

Овим Анексом се Министарство обавезује да на име финансирања овог Пројекта изврши пренос средстава у износу од 10 милиона динара на рачун буџета града Лесковца који ће такође учествовати у финансирању овог пројекта.

Након уплате средстава кренуће се у процедуру реализације планираних активности из Пројекта и санацији објекта на Власинском језеру према постојећој пројектној документацији а тиче се припреме неопходне докуметације и расписивања тендера.

Објекат „Омладинско насеље“ је у власништву града Лесковца а дато је на коришћење Туристичкој организацији града Лесковца. Насеље ће, након санације, пружити идеалну могућност за развој туризма кроз реализацију школе у природи, али и за припрему спортиста и спортских екипа. Омладинско насеље које располаже са смештајним капацитетом од преко 200 лежајева, биће од виталног значаја за развој туризма.

Захваљијући помоћи и ангажовању министарке МТТ – а Татјане Матић и Државног секретара МТТ- а Жикице Несторовића, Пројекат ће након трогодишњег аплицирања кренути у реализацију стварајући повољне услове за развој и унапређење туризма југа Србије.

About admin

Check Also

Izveštaj sa takmičenja u pripremi leskovačke mućkalice i šopske salate

U utorak, 4. juna 2024. godine u etno kompleksu Šop-Đokić održano je takmičenje u pripremi …