slot malaysia

Пријем за Рибљу Чорбу и Ван Гог: Ви сте озбиљни домаћини, уживамо да свирамо у Лесковцу

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић приредио је вечерас пријем за чланове рок група Рибља Чорба и Ван Гогх које су вечерас задужене за добро расположење посетилаца Роштиљијаде.

Великани српске рок сцене увек су радо виђени у Лесковцу где имају своју, бројну публику.

-Имам привилегију да као домаћин угостим два најистакнутија бенда са ових простора. Њихово присуство је сигуран показатељ о значају места Роштиљијаде у туристичкој понуди Балкана. Сигуран сам да ће публика дуго памтити ваше вечерашње наступе, али и да ћете ви уживати у богатој понуди наших гастрономских специјалитетима, гостопримству, бројним природним лепотама и споменицима културе нашег града, те понети успопмене које ће вас стимулисати да се поново враћате у наш град – рекао је градоначелник Горан Цветановић.

Сваки концерт у Лексовцу је био фантастичан – поручили су из Рибље Чорбе.

-Нама нови албум „Да тебе није“ излази сада у септембру па ћемо публици представити и неке нове песме. Публика је у Лексовцу ватрена, певају са нама све време и знају све песме – рекао је Миша Алексић, басиста Рибље Чорбе.

У опуштеној атмосфери. Ђуле Ван Гог је рекао да је запамтио све што је рекао Миша како би то и поновио и изазвао смех окупљених у свечаној сали Града Лесковца.

– Публика је врло темпреаментна и ватрена, жене су секси, мушкарци су… Ви сте, без шале, озбиљни домаћини. Иначе, Роштиљијада је манифестација која младим људима не значи нешто пуно у Београду, али се то све више мења. Све више се окупљају и долазе на овај сајам задовољства. Верујте да колико је нама пријатно, толико је и тим младим људима пријатно да буду овде – истакао је Ђуле, фронтмен групе Ван Гогх.

У дуплом рокерском програму, треће вече јубиларне 30 Роштиљијаде обележиће концерти Рибље Чорбе и Ван Гога.

Текст и фотографије преузете са сајта: Дневник југа

About admin

Check Also

ОБАВЕШТЕЊЕ о измени режима саобраћаја

Због одржавања манифестација „Лесковачки летњи фестивали2024“, а наоснову Решења о привременој измени режима саобраћаја, привремено …