slot malaysia

Промоција Лесковца на „Београдском манифесту“

Туристичка организација града Лесковца учествује на  деветом “Београдском манифесту”, фестивалу манифестација и дестинација  који се од 19. до 21. маја одржава на Калемегдану.

Београдски манифест  је у петак, 19. маја  отворила помоћница министра туризма и омладине Дуња Ђенић, истакавши да ова манифестација спаја генерације и доприноси унапређењу туристичке понуде Београда и целе Србије.

Манифестација је са својим  креативним концептом представљања дестинација осмишљена као јединствени породични сајам на отвореном, подељен у шест тематских целина.

Штанд Туристичке организације града Лесковца смештен је у највећој  зони фестивала „Адути Србије“ где су представљене традиционалне различитости и лепоте више од 30 градова и општина Србије.

Представници ТОЛ-а су путем бројних штампаних туристичких публикација и у директном контакту са заинтересованим посетиоцима, посебно из иностранства, представили комплетну туристичку понуду града. С обзиром да смо на прагу летње сезоне, акценат промоције града усмерен је на манифестациони туризам и најаву „Роштиљијаде“ и Карневала“.

About admin

Check Also

„Ватрице“ на „Ђурђевданском дечјем карневалу“ у Крагујевцу

У Крагујевцу је 6. маја, у оквиру обележавања прославе Дана града одржан „Ђурђевдански дечји  карневал“. …