slot malaysia

Промоција „Роштиљијаде“ у Амбасади Републике Србије у Бугарској

Поводом обележавања Дана државности Републике Србије, Амбасада Републике Србије у Бугарској организовала је у четвртак, 15. фебруара 2024. године  свечани пријем.

Амбасадор Републике Србије у Софији, Њ.Е. Жељко Јовић, срдачно је угостио бројне угледне званице и представнике дипломатског кора, инстутуција културе, јавног живота и  медија Републике Бугарске.

На пријему одржаном у просторијама Амбасаде, представници Туристичке организације града Лесковца промовисали су „Роштиљијаду“ и  аутентичну лесковачку кухињу кроз дегустацију  јела са роштиља која су за ову прилику припремали студенти Високе пословне школе струковних студија из Лесковца уз послужење пића из асортимана Дестилерије „Поречје“ Вучје и Лесковачког пива.

Овај  догађај  био је изузетна прилика да се промовише гастрономска традиција Лесковца и да се гостима пријема  приближи дух „Роштиљијаде“ и јединствена кулинарска понуда нашег града.

У наредном периоду, Туристичка организација града Лесковца наставиће са активностима усмереним на промоцију туристичких потенцијала града, а прва у низу је Међународни сајам  туризма у Београду који ће се одржати од 22. до 25. фебруара 2024. године.

About admin

Check Also

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на четвртом Међународном сајму туризма у Бањалуци. Након успешног …