slot malaysia

Промоција „Роштиљијаде“ у Сокобањи и Велој Паланци

Туристичка организација града Лесковца се у оквиру својих активности на промоцији града и “Роштиљијаде” за дане викенда успешно представила у Сокобањи и Белој Паланци.

У петак, 13. августа промоција је одржана у оквиру фестивала “Прва хармоника Сокобања”, а следећег дана, у суботу 14. августа у оквиру манифестације “Дани банице”.

Захваљујући дугогодишњој, успешној сарадњи са колегама из ТО Сокобања и ТО Бела Паланка град Лесковац и “Роштиљијада” промовисани су на најбољи могући начин. У самом центру дешавања, Туристичка организација града Лесковца имала је свој промо пулт, где су многобројни присутни посетиоци могли да се информишу о нашим природним потенцијалима, богатом културно – историјском наслеђу и гастрономској понуди, а подељена је и велика количина пропагандних материјала.

Промоције су изазвале велико интересовање медија, а нарочито припрема велике пљескавице од 30 кг. Пљескавице које су након печења подељене одушевљеним посетиоцима, успешно је припремио познати лесковачки роштиљ мајстор, дугогодишњи победник на такмичењу које се одржава у оквиру “Роштиљијаде”, Љубиша Ђорђевић.

 

Велика атракција на овим догађајима биле су нове маскоте “Роштиљијаде” које су изазвале дивљење И радост посебно код млађе популације.

 

About admin

Check Also

Такмичење у припреми највеће пљескавице из руке

У оквиру такмичења Меморијал „Новица Станковић – Шапоња“, данас је  одржано такмичење у припреми и печењу највеће …