slot malaysia

Промоција туристичких потенцијала Београда и Лесковца у Бугарској

Туристичка организација Београда представила је данас (29. 10. 2019) у центру Софије туристичку понуду наше престонице током наступајућег периода, са посебним акцентом на културне манифестације и догађаје, као и предстојеће новогодишње и божићне празнике, саопштавају из ТОБ-а.

На догађају организованом у „Central Military Club”-у, Слободан Унковић, заменик директора Туристичке организације Београда, гостима је истакао најзначајније сегменте понуде Београда за туристе из Бугарске. Овом приликом премијерно је приказан нови промотивни филм Туристичке организације Београда под називом „Шетња кроз историју и културу Београда”, који популарише културне садржаје у Беоргаду, а у публици је изазвао веома позитивне реакције.

Промоцији су присуствовали Жељко Јовић, амбасадор РС у Бугарској, Иво Маринов, директор Туристичке организације Софије, представник „Ер Србије” у Бугарској Владислав Атанасов, бројни агенти, туроператори и новинари из Бугарске, а међу представницима из наше земље директори ТО Лесковца и Спортско-туристичког центра Димитровграда, Небојша Коцић и Васил Андрејев.

Презентација је настављена пословним сусретима бугарских и српских туристичких привредника, а вечерас ће за туроператоре и новинаре бити приређено „Београдско вече”.  Промоција ће се наставити и сутра, у једном од најпрометнијих тржних центара у Софији програмом за грађане.

Текст преузет са сајта beograd.rs

About admin

Check Also

Лесковачке мажореткиње прве на Државном првенству у Лозници

На Државном првенству у мажорет плесу, које је 19. маја 2024. године одржано у Лозници, …