slot malaysia

Промоција у Солуну

 Turistička organizacija grada Leskovca je po prvi put u Solunu promovisala svoju  turističku ponudu sa posebnim akcentom na najveći i najznačajniji  gastronomski festival u reginu “Roštiljijadu” koji će ove godine proslaviti svoj jubilej, trideset godina postojanja.  Promocija je održana 13. i 14. maja 2019. godine   u okviru letnje kampanje koju organizuje Turistička organizacija Srbije  sa ciljem da grčkom tržištu predstavi srpsku kulturnu baštinu i gastronomske specijalitete.

            Prvog dana su na atraktivnoj lokaciji, pored Bele kule, simbola grada Soluna, prisutnim građanima i brojnim turistima  posluženi najpoznatiji specijaliteti sa leskovačke skare, a iste večeri je u organizaciji Konzulata Republike Srbije u Solunu, uz prisustvo konzula g-đe Dragane Glišić, gradonačelnika i zamenika gradonačelnika grada Soluna priređen  svečani prijem za predstavnike turističke privrede i velikog broja medija. Tom prilikom se prisutnima obratio i direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić koji je konzulu uručio maskotu “Roštiljijade” i u ime gradonačelnika grada Leskovca dr Gorana Cvetanovića i u svoje lično ime uputio poziv dragim prijateljima iz Grčke da u što većem broju posete prestonicu roštilja za vreme trajanja “Roštiljijade”.

            Drugog dana promocije turističke ponude Srbije u Solunu, u najpoznatijem tržnom centru “Cosmos” podeljen je propagandni material, kao i prethodne večeri priređen je bogat kulturno-umetnički program.

About admin

Check Also

Такмичење у припреми највеће пљескавице из руке

У оквиру такмичења Меморијал „Новица Станковић – Шапоња“, данас је  одржано такмичење у припреми и печењу највеће …