slot malaysia

Ресторан „Братска кафана“

ДОБРО ДОШЛИ У „Братску кафану Ђокић“

На само неколико минута вожње од центра и ауто пута, у мирном делу Лесковца налази се угоститељски комплекс „Ђокић“, који обухвата два ресторана и апартмане за смештај.
Спој урбане средине, модерниг амбијента и врхунске кухиње заједно са пријатном атмосфером и љубазним особљем обједињују целину угоститељског комплекса.
Било да сте на пословном путу или са породицом на одмору или пропутовању, посети некој од многобројних манифестација које се одрзавају у нашем граду на југу Србије. Ресторан и преноћисте Комплекса Ђокић ће Вам прузити незабораван угођај који ће пријати свим Вашим чулима.
Угоститељски комплекс „Ђокић“ обухвата:
Два ресторана домаће и интернационалне кухиње и апартмане за преноћиште са спа центром.
“Братски ресторан“ пружа осећај праве Српске кафане, са топлом атмосфером, љубазним особљем и разноликом понудом локалних специјалитета са роштиља, као и готових јела који ће задовољити и најизбирљивије гурмане. Такође ту је и широка понуда пића да би угођај био комплетан. Капацитет сале је до 120 места, тако да мозете организовати све врсте весеља, банкета и семинара.
Ресторан “Братски ресторан – Инклузив лине“ Ново отворени ресторан домаће и интернационалне кухиње, пружа госту незаборавно искуство усклађеним спојем ултра модерног дизајна и мирне и опуштајуце атмосфере. У ресторану „братски ресторан-инлузив лине“ можете пробати премиум јунеће и свињске одреске који стрпљиво чекају на Вас у комори за зрење меса (дрy агинг). На тај начин након одређеног временског периода под будним оком професионалаца нашег тима, добија се одрезак изузетног квалитета и укуса. Наравно мозете одабрати и остале специјалитете из разнолике понуде јеловника.

Капацитет сале је до 80 места. Погодна је за пријеме, коктеле ,банкете и мање прославе.

ДОО „Браћа Ђокић“
Улица: Божидара Величковића 79. Лесковац
Телефон:

016/31-55-085
062/805-86-61
Шеф ресторана, Игор Јоцић  062/805-86-48

 

About admin

Check Also

Ресторан „Бавка“

Кафе ресторан хотела Бавка налази се у приземљу објекта, у нивоу рецепције, отворен је како …