slot malaysia

Сајам туризма у Крагујевцу

Туристичка организација града Лесковца учествовала је на 9. Међународном сајму туризма и сеоског туризма који је одржан од 24. до 26. новембра у хали Шумадија сајма у Крагујевцу. Сајам је окупио преко 100 излагача из земље и иностранства, а ову тродневну манифестацију пратио је и изузетно богат програм, испуњен интересантним и атрактивним презентацијама, едукативним радионицама и стручним предавањима на којима су представници Туристичке организације града Лесковца активно учествовали.

На заједничком штанду са Туристичком организацијом општине Бојник потрудили смо се да на најбољи начин представимо комплетну туристичку понуду нашег краја. Успешно смо презентовали сва значајна културна и забавна дешавања у нашем граду, природне потенцијале, културно-историјские знаменитости путем богатог пропагандног материјала, видео презентација и разноврсним сувенирским програмом, што најбоље потврђује велика посећеност нашег штанда, лепа атмосфера и интересовање потенцијалних туриста за Лесковац, а након свечаног отварања Сајма, штанд Туристичке организације града Лесковца је посетила Рената Пинџо, помоћница министра туризма.

Током три сајамска дана, стручни жири у чијем су саставу били представници надлежних Републичких институција и локалних Туристичких организација изабрали су најуспешније излагаче и последњег дана Сајма додељене су награде у следећим категоријама:

  1. Најуспешнија промоција
  2. Најуређенији излагачки простор
  3. Најбољи промо материјал

С обзиром да смо једини учесници који су били излагачи од самог зачетка Сајма, Туристичкој организацији града Лесковца је том приликом додељено специјално признање за дугогодишњу успешну и истрајну сарадњу и подршку промотивним активностима Градске туристичке организације Крагујевац, као и специјална награда за доринос развоју туризма са посебним освртом на презентацију Јашуњских манастира у години великог јубилеја. Ова признања је од стране директора “Шумадија сајма” и Градске Туристичке организације Крагујевац у име Туристичке организације града Лесковца примио заменик директора Иван Тасић.

About admin

Check Also

Џез, етно џез и блуз за крај Роштиљијаде

Последње вечери овогодишње Роштиљијаде Лесковчани су имали прилику да уживају у џез музици и извођачима …