slot malaysia

Саопштење за јавност „Карневал Лесковац“

С обзиром на многобројне реације на друштвеним мрежама и порталима, поводом наступа акробатске групе „УСБ“ из Ниша на “Карневалу Лесковац” осећамо потребу да дамо следеће саопштење:

Акробатска група „УСБ“ из Ниша учествовала је на Фестивалу ватре на “Карневалу Лесковац” пети пут за редом. Четири претходна наступа изазивала су одешевљење код публике, те су и пети пут ангажовани од стране нас као организатора манифестације.

По први пут део њиховог перформанса је био спорни плесни наступ. Као дугогодишњи сарадници, мислећи да ће њихов наступ као и претходних година бити на високом професионалном нивоу, на наше велико изненађење, изведена је плесна тачка где смо и ми као организатори били изненађени оним што смо видели.

У моменту смо размишљали да прекинемо спорни наступ, али таквим прекидом, сматрали смо да би смо изазвали још већи скандал и пометњу у програму.

Овом приликом осећамо потребу да се извинимо грађанима Лесковца и широј јавности и да замолимо за разумевање за спорни наступ за који осећамо моралну одговорност.

Након четворогодишње сарадње, а сходно проблему који су направили на петом наступу у Лесковцу, обавештавамо Вас да се акробатска група УСБ из Ниша из горе наведених разлога никада више неће појавити на Карневалу Лесковац.

 

Туристичка организација града Лесковца

About admin

Check Also

Новогодишња чаролија у Лесковцу

Лесковачка новогодишња чаролија данас је на тргу окупила велики број малишана. Уместо традиционалног, вечерњег концерта …