slot malaysia

Снежана Ђуришић и Драган Којић Кеба наступили на шестој вечери Роштиљијаде

Популарни фолк певачи Снежана Ђуришић и Драган Којић Кеба синоћ су наступила на шестој вечери Роштиљијаде и лесковачкој публици приредили одличну забаву.

Као и за све уметнике који наступају на Роштиљијади, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је приредио пријем и за госпођу Снежану Ђуришић и господина Драгана Којића.

Градоначелник Цветановић је, пожелевши им добродошлицу у Лесковац, рекао:

„Полако се приближавамо завршетку овогодишње, 33. Роштиљијаде. И ове године оборен је рекорд у прављењу највеће пљескавице. Мајстори роштиља из ресторана Колиба су испекли пљескавицу од 80 килограма, 12 килограма више него раније, и тиме још једном потврдили да нам у мајсторијама са роштиљ месом нема премца у свету.

Као и сваке године, желели смо да задовољимо разноврсне укусе како лесковачке публике, тако и наших уважених гостију,  бројних посетилаца који у наш град долазе због највећег фестивала роштиља у региону. Зато ће вечерас на Роштиљијади наступити двоје великана народне музике, госпођа Снежана Ђуришић и господин Драган Којић Кеба. Они ће нам извести најлепше песме из своје богате каријере, хитове који су незаобилазни део сваке наше прославе, музику која је постала део наше културе“, истакао је.

Снежана Ђуришић и Драган Којић Кеба су се градоначелнику захвалили на пријему и лепим речима, истакли да су након више година дошли у град и уочили промену на боље, да град иде напред и обећали одличан провод, што су до краја вечери и испунили.

Текст и слике преуѕето са сајта gradleskovac.org.rs

About admin

Check Also

„Ватрице“ на „Ђурђевданском дечјем карневалу“ у Крагујевцу

У Крагујевцу је 6. маја, у оквиру обележавања прославе Дана града одржан „Ђурђевдански дечји  карневал“. …