slot malaysia

Специјално признање и награда за најбољу Туристичку организацију

У недељу, 7 новембра 2021. године, у Краљеву је одржана 11. церемонија додела награда под називом Краљевски оскар Седам круна на којој су одлуком медија и публике додељена признања личностима и организацијама које су обележиле 2021. годину у одређеним областима.

Међу награђенима се нашла и Туристичка организација града Лесковца, крунисана признањем Најбоља Туристичка организација у 2021. години. Образложење организатора догађаја за ово признање гласило је да је поред изузтне промоције Лесковца и околине како у медијима и наманифестацијама посвећеним туризму, тако и на плану снимања документарних и дугометражних филмова везаних за Лесковац и личности које су обележиле један период живота у овом дивном граду на југу Србије.

Награду за Најбољу Туристичку организацију примио је директор ТОЛ Небојша Коцић који се захвалио свима који су гласали и на тај начин показали да се рад и труд ТОЛ на промоцији града и околине исплатио и највио нове активности у 2022. години.

Међу награђенима нашли су се између осталих и легенда Југословенског и српског глумишта Весна Чипчић којој је награду као званични џентлмен године уручио градоначелник града Лесковца др Горан Цветановић који је истакнуту глумицу позвао да буде гост града Лесковца.

Свечаној церемонији додела награда присуствовали су и истакнути уметник Миша Мијатовић, новинар и тв лице Славко Белеслин, Ненад Миленковић директор фестивала драма и серија, јединог фестивала тог типа на Балкану и други.

Одушевљење и подршку за признање подвиг године изазвала је додела признања Ђорђу Јоксимовићу по којем је снимљен филм ОТАЦ. Човеку који се 6 година борио не би ли повратио своју децу што је и упео 2021. године. Ђорђу су поклоне и донације за породицу упутили многи спонзори и донатори догађаја.

About admin

Check Also

Пропозиције фестивала МИЊА СУБОТА

за децу – вокалне солисте узраста (од 5 до 14 година) из Србије, региона и …