slot malaysia

ТО Лесковца на конференцији „Дестинација као бренд“ у Варни

Представници Туристичке организације Лесковац улчествовали су на конференцији под називом „Дестинација као бренд“ коју је организовала Балканска асоцијација  хотелијера (БАХА) у бугарском граду Варна од 25. до 28. септембра у оквиру које је директор Туристичке организације Лесковца (ТОЛ) Небојша Коцић имао занимљиве сусрете.
Србије је за учешће на конференцији, пише у саопштењу ТОЛ, делегирала осам директора из Туристичких организација градова и општина, међу којима су Туристичка организација града Лесковца, ТО Сокобања, ТО Пријепоље, ТО Инђија…
Трошкове комплетног аранжмана, пута, учешћа и боравка у Варни сносила је Туристичка организација Србије. Конференцију под мотом „Суседство и заједничко партнерство нас чине јачим“, отворили су заменик Министра туризма Републике Бугарске и градоначелник Варне.
„Директор Турситичке организације града Лесковца, Небојша Коцић, имао је ту част и јединствену прилику да заменику Министра туризма Републике Бугарске Лубена Канчева, у име градоначелника града Лесковца, др Горана Цветановића и у своје лично име, упути позив и предлог за заједничку сарадњу града Лесковца и Софије посебно у областима израде и реализације пројеката прекограничне сарадње, као и сарадњу нашег града са приморским местима и градовима у Републици Бугарској“, наводи се у саопштењу.

About admin

Check Also

„Ватрице“ на „Ђурђевданском дечјем карневалу“ у Крагујевцу

У Крагујевцу је 6. маја, у оквиру обележавања прославе Дана града одржан „Ђурђевдански дечји  карневал“. …