slot malaysia

„Трг дечије радости – новогодишња чаролија“

Туристичка организација града Лесковца ће, под покровитељством града Лесковца у суботу, 13. јануара 2024. године организовати манифестацију „Трг дечије радости – новогодишња чаролија“.

У оквиру прославе дочека православне Нове године, уместо традиционалног вечерњег концерта са популарним извођачима, на градском тргу у термину од 12 до 15 часова  биће организован програм намењен нашим најмлађим суграђанима и њиховим породицама. На неколико пунктова наступаће циркус аниматори за децу из Новог Сада (велика зимска краљица и два Деда мраза и мразица који ће у атрактивним костимима на штулама дочекивати децу, правити интерактивну анимацију и фотографисати се са публиком) жонглери и кловнови из Северне Македоније, мађионичари, цртачи по лицу, маскоте из актуелних цртаних филмова.

Новогодишњу чаролију ће употпунити и улепшати представа „Црвенкапа“  нишког Позоришта лутака и концерт Иване Петерс – некадашње чланице група „Тап 011“ и  “Негатив”, која је данас позната по својим перформансима и извођењу дечјих песама.

Концерт ће трајати од 14 до 15 часова. Ово је други пут да се у нашем граду организује новогодишње славље у оваквом формату, а Туристичка организација града Лесковца позива своје суграђане  да 13. јануара 2024. Године доведу своје малишане на градски трг и да сви заједно уживамо у овом јединственом спектаклу.

“У правом новогодишњем амбијенту, уз топао чај који ће се бесплатно служити, добру забаву и осмех свако ће пронаћи делић своје празничне радости”.

About admin

Check Also

Memorijal „Jakov Mitić“

SPISAK NAGRAĐENIH UČESNIKA – MEMORIJAL “JAKOV MITIĆ” PRVA HARMONIKA SRBIJE SOKOBANJA 2024 (PREDTAKMIČARSKI CENTAR LESKOVAC) …