slot malaysia

Туристичка организација града Лесковца учествовала на 35. Међународном сајму туризма у Софији

Туристичка организација града Лесковца је по први пут учествовала на 35. Међународном сајму туризма “Holiday & Spa Expo 2018” који је од 14. до 16. фебруара 2018. године, као и претходних година одржан у Интер експо центру у Софији и успешно је свим посетиоцима презентовала комплетну туристичку понуду нашег града.
Могућност да представи туристичке потецијале својих општина и регија на тржишту Бугарске, на штанду Туристичке организације Србије, искористило је још 15 излагача, Туристичких организација из свих крајева наше Републике. Туристичка организација Србије је била инострани партнер овог сајма.
Представљање града Лесковца било је од изузетне важности с обзиром да је сајам туризма у Софији највећи туристички форум Бугарске и да се последњих година бележи значајан пораст броја туриста ове Републике који се одлучују да посете Лесковац.
За све посетиоце Сајма су на заједничком штанду ТОС-а били приређени разновсни културни садржаји дестинација, фолклорни програми, а Туристичка организација града Лесковца је у петак 16. фебруара организовала промоцију “Роштиљијаде”, највеће привредно-туристичке манифестације у овом делу Европе “. Посетиоци сајма и штанда националне туристичке организације имали су прилику да дегустирају специјалитете са популарне лесковачке скаре, у реализацији роштиљ мајстора и особља комплекса “Апостоловић” из Лесковца, а лепу атмосферу на штанду увеличао је изузетно запажен наступ блех оркестра “Елвиса Бајрамовића”.

About admin

Check Also

ОБАВЕШТЕЊЕ о измени режима саобраћаја

Због одржавања манифестација „Лесковачки летњи фестивали2024“, а наоснову Решења о привременој измени режима саобраћаја, привремено …