slot malaysia

Туристичка организација Лесковац на Сајму туризма у Београду

Туристичка организација града Лесковца наступила је на овогодишњем, 40. јубиларном међународном сајму туризма који је под слоганом “Одмор те чека” одржан од 22. до 25. фебруара. Земља партнер овогодишњег сајма била је Грчка. На сајму је учешће узело око 1.200 излагача из 55 земаља, а према проценама орзанизатора, био је најпосећенији до сада.

У оквиру штанда Туристичке организације града Лесковца своје туристичке потенцијале представиле су и Туристичке организације из Бојника и Власотинца.

Потрудили смо се да на најбољи могући начин представимо и презентујемо знаменитости нашег града почев од културно-историјских споменика, природних потенцијала, манифестација, као и гастрономије по којој смо надалеко познати.

На нашем штанду, за чији се изглед побринуо комплекс „Апостоловић”, поред пропагандног материјала, штампаног двојезично на српском и енглеском језику, путем ТВ-а свакодневно су емитовани промотивни филмови о Лесковцу.

Током четвородневног трајања Сајма на штанду су своје промоције имали и ресторан „Грош”, Висока пословна школа струковних студија из Лесковца и комплекс „Апостоловић”, који су бројним присутним посетиоцима служили специјалитете из наше богате гастрономске понуде.

Ове године смо имали част да на нашем штанду угостимо и министра трговине туризма и телекоминкација Расима Љајића, као и бројне познате естрадне личности: Биљану Крстић, фронтмена групе „Кербер” Горана Шепу-Галета, Милана Ђурђевића из Неверних Беба…

Ово је била добра прилика да се на овој значајној сајамској манифестацији, једној од најбољих у региону представе сви туристички потенцијали нашег града путем пропагандног материјала али и у директном контакту са бројним излагачима из земље и света, посебно за разговоре, размену искуства и успостављању сарадње са колегама из осталих Туристичких организација.

About admin

Check Also

Новогодишња чаролија у Лесковцу

Лесковачка новогодишња чаролија данас је на тргу окупила велики број малишана. Уместо традиционалног, вечерњег концерта …