slot malaysia

Викенд богат промотивним активностима ТОЛ-а

Туристичка понуда града Лесковца успешно је промовисана за дане викенда у Београду у оквиру манифестације “Београдски дани породице”, а чији је организатор град Београд.

На више локација, уз централни, целодневни догађај на Тргу републике, промовисане су породичне вредности, наша традиција, историја, култура и све оно што град у сегменту очувања ових стубова нашег друштва може да понуди.

На релацији од Трга републике до Калемегдана, Београђани и бројни гости српске престонице имали су прилику да кроз тематске зоне уживају у великом броју програма који су припремљени за све генерације.

Штанд Туристичке организације града Лесковца био је смештен у зони туризма где су представљене традиционалне различитости и лепоте градова и општина Србије и Републике Српске. Представници ТОЛ-а су путем бројних штампаних туристичких публикација и у директном контакту са заинтересованим посетиоцима, посебно из иностранства представили комплетну туристичку понуду града, а ово је била прилика за најаву предстојећих манифестација “Карневала” и “Роштиљијаде”.

У суботу, 24. јуна, Туристичка организација града Лесковца учествовала је  на најзначајнијој туристичкој манифестацији општине Бела Црква – Белоцркванском карневалу.

Сјајна атмосфера и одлична забава обележили су карневал који је окупио представнике Федерације европских карневалских градова и  карневалских група међу  којима је и група „Карневала Лесковац“ са атрактивном маском ЗАЧАРАНА ШУМА чија је кореографија изазвала симпатије код посетилаца  карневала.

Истог дана, на првом програму РТС-а, гост „Шаренице“ био је Мирољуб Радивојевић, члан Федерације европских карневалских градова (ФЕЦЦ-а), који је најавио предстојећи „Карневал“ у Лесковцу који ће се одржати од 05. до 08. јула 2023.год.

About admin

Check Also

Новогодишња чаролија у Лесковцу

Лесковачка новогодишња чаролија данас је на тргу окупила велики број малишана. Уместо традиционалног, вечерњег концерта …