slot malaysia

Вила „Перла“

Вила Перла је елегантна грађевина са почетка 20-ог века која је задржала своју грациозност, али је у хармонији са нечим новим попримила растуће богатство елеганције и префињености.

“Перла” се налази у центру али мирнијем делу града, а отворене терасе и балкони гостима пружају ужитак испијања кафе и погледа на панораму града.

Поседујемо затворени паркинг са видео надзором.

Смештајни капацитети распоређени су на три спрата. Пансион располаже са 15 смештајних јединица, од којих су три студија и три апртмана Луџ категорије. Све собе и апартмани су климатизовани, са купатилом, мини бар-ом, кабловском телевизијом, телефоном и интернет конекцијом.

Са уређењем апартмана прошетали смо кроз векове, помирили етно и модерно и дотакли сам врх удобности и конфора.

Сваку собу опремили смо луксузно али другачије. Доживљај употпуњују удобни, пространи кревети, слике реномираних уметника, стандардни сет пратећих услуга: фен за косу, баде мантил, папуче, пегла…

Само за госте Пансиона пријатан амбијент “А”-цаффе-а, гарантује интиму и удобност уз врхунску услугу.

Нанизали смо године искуства пружајући “ХАНДС ОН” услугу која доприноси да се гости осећају једнако удобно као и код своје куће.

Ако одлазећи из Перле имате утисак да сте били у гостима код драге рођаке, ако понесете печат нашег домаћег, бићемо заиста срећни што сте постали један од бисера у нашој прићи о “Перли”.

Адреса: Пана Ђукића 104. Лесковац

Имејл: perla@open.telekom.rs

Телефон / Фах: +381 16 236-020, 236-021

Мобилни тел.: +381 65 20-20-212

Сајт: https://vilaperlaleskovac.com/

 

About admin

Check Also

Хотел Апостоловић Плус

Хотел Апостоловић Плус је смештен у мирном делу града, на само километар од центра, окружен лепо …