slot malaysia

Туристичкој организацији града Лесковца додељена је  „Златна амфора“ за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. „Роштиљијаде“.

На свечаности коју је данас, 22. децембра  приредио специјализовани туристички часопис YU Travel, традиционално, 26. пут за редом додељена су признања и статуе „Златна амфора“ туристичким организацијама, ресторанима, хотелима, туристичким агенцијама и појединцима, који су у претходној години значајно допринели развоју и афирмацији туризма у нашој земљи.

Жири сачињен од еминентних стручњака из области туризма, а  на предлог телевизије „Балкан трип“, која је у Лесковцу у претходном периоду снимила неколико изузетно гледаних емисија и прилога, Туристичкој организацији града Лесковца додељена је  „Златна амфора“ за вишегодишњи допринос развоју и афирмацији туризма као и за најуспешнију организацију 31. „Роштиљијаде“.

 

Свечану церемонију отворила је помоћница министарке трговине, туризма и телекомуникација Јелена Миленковић Орлић, док је признања лауреатима предао Милош Давидов, главни и одговорни уредник ревије YU Тravel. Додели награда присуствовале су многобројне угледне званице,а међу добитницима „Златне амфоре“ су амбасадори Русије, Турске и Египта.

„Поред најпрестижије награде у области туризма “Туристичког цвета” и осталих признања која су нам додељена еве године, „Златна амфора“ је веома важна  награда у низу која представља додатан мотив и подстрек за још упорнији рад Туристичке организације,усмерен на развој туристичких потенцијала и промоцију туристичких производа нашег града“.

Директор Туристичке организације града Лесковца Небоша Коцић је након церемоније давао изјаве бројним специјализованим туристичким порталима и  телевизијама и уз новогодишњу честитку, у име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића и у своје лично име, упутио позив свим гледаоцима и посетиоцима портала  да посете Лесковац – град дуге и богате историје, добре забаве, непоновљивих гурманских специјалитета, племенитих и срдачних људи у којем ће увек бити добродишли.

 Директор Туристичке организације града Лесковца Небојша Коцић
Помоћница министарке трговине, туризма и телекомуникација, Јелена Миленковић Орлић
Vladlen Zelenin, саветник у амбасади Руске Федерације
Mert Demiral, аташе у амбасади Републике Турске
Фотографија 5 његова екселенција амбасадор Египта Amr Alguvejli

About admin

Check Also

Јубиларна 15. Изложба сувенира и туристичких публикација ЛЕСКОВАЦ 2022

Туристичка организација града Лесковца организује јубиларну, 15. Изложбу сувенира и туристичких публикација ЛЕСКОВАЦ 2022. Под …